Theorie Avond

Theorie Avond

Afgelopen Donderdag 25 februari  was het weer zover. We mochten onze hersenen weer flink laten kraken tijdens het jaarlijks terugkerende evenement ‘Theorie-examen’. Meneer ten Brinke had alles weer piekfijn geregeld qua beeld en geluid zodat iedereen zijn examen goed en geconcentreerd kon afnemen.  Het Oefen examen werd gestart. Toen het beeld tevoorschijn kwam met het bekende antwoord kastje van de CBR kreeg ik toch wel wat klamme handjes. Van te voren dacht ik met gemak de 50 vragen kon beantwoorden. Dit viel even flink tegen want na 25 vragen had ik er dus al 5 fout. Ik had dus nog een kans van slagen als ik de overige 25 foutloos zou beantwoorden. Maar helaas, ook bij deze vragen maakte ik nog 2 fouten. Totaal dus 7 fout en dus gezakt. Klote. Van de totaal 13 examenkandidaten waren er maar 3 geslaagd. Na het examen werden sommige ‘instinkers’ nog even behandeld door Harry. Al met al was het toch weer leerzaam en steek je er altijd wat van op. Na het examen werd Harry even geholpen om alle attributen weer op te ruimen. Bij deze werkzaamheden zag de oud-rijschoolhouder een geluidsbox over het hoofd. Met als een gevolg een vervelende wond op zijn gladde schedel. Dit werd even opgelost door hier even een ‘klein’ pleistertje op te plakken. Een groot gedeelte van zijn hoofd werd hierdoor bedekt dus het werd er zeker niet slechter van.  Na het examen werd er door Stefan de vetpan nog even aan geslingerd en gingen de warme snacks er weer goed in. Al met al weer een gezellig avond waarbij we in het bijzonder HtB bedanken voor het afnemen van het examen.

Share This: